Welkom bij D-Winkels


In een snel ontwikkelend land als Nederland zijn nieuwe winkelcentra niet meer weg te denken. D-Winkels (her)ontwikkelt zowel nieuwe als bestaande centra in het hele land, met alles wat daarbij hoort: passages, parkeergarages en woningen. Op deze site treft u een actueel overzicht van al onze projecten. Daarnaast hebben wij regelmatig winkel-, kantoor- en woonpanden te huur. Ook zijn wij altijd op zoek naar uitbereiding in de vorm van nieuwe panden of complete winkelcentra. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij dat graag!

21
apr
2015

In winkelcentrum De Symfonie is per april een winkelruimte verhuurd voor drie maanden aan Hoveniersbedrijf Balkenende. Zij hebben de winkel in Nieuw-Vennep geopend onder de naam: Kunstgrasgigant. Kunstgrasgigant in Nieuw-Vennep is geopend van donderdag t/m zaterdag.

13
apr
2015

De bouw van het nieuwe project De Entree vordert gestaag. De meeste heipalen zijn geslagen. Hierna kan gestart worden met de fundering van de appartementen. Lees meer…

09
apr
2015

In het winkelcentrum aan het Burg. van Stamplein te Hoofddorp heeft een verbouwing plaatsgevonden. Met deze verbouwing verwelkomen wij twee nieuwe winkels Mr. Finley’s Flowers en Amazing Toko. Inmiddels is de Dirx Drogisterij hier omgebouwd tot een drogisterij van Kruidvat.

27
mrt
2015

Niersman startte vandaag ondanks de miezerregen officieel met de bouw van project Deltaplein te Voorschoten. Wethouder Inge Nieuwenhuizen heeft tijdens de festiviteiten een van de laatste damwandplanken gedrukt en werd bijgestaan door directeur Mark Niersman en burgemeester Jeroen Staatsen. Lees meer…

25
mrt
2015

In het weekend voor Pasen houdt winkelcentrum Westzijde in Zaandam een gezellige Paasproeverij. Op zaterdag 28 maart zullen twee paasdames een  prachtige Paashaas begeleiden en zij zullen chocolade-eitjes uitdelen aan de bezoekers van winkelcentrum Westzijde. De kinderen kunnen zich als paashaasje laten schminken bij een grimeur.