Welkom bij D-Winkels


In een snel ontwikkelend land als Nederland zijn nieuwe winkelcentra niet meer weg te denken. D-Winkels (her)ontwikkelt zowel nieuwe als bestaande centra in het hele land, met alles wat daarbij hoort: passages, parkeergarages en woningen. Op deze site treft u een actueel overzicht van al onze projecten. Daarnaast hebben wij regelmatig winkel-, kantoor- en woonpanden te huur. Ook zijn wij altijd op zoek naar uitbereiding in de vorm van nieuwe panden of complete winkelcentra. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij dat graag!

02
mrt
2015

In het weekend voor Pasen houdt winkelcentrum Westzijde in Zaandam een gezellige Paasproeverij. Op zaterdag 28 maart zullen twee paasdames een  prachtige Paashaas begeleiden en zij zullen chocolade-eitjes uitdelen aan de bezoekers van winkelcentrum Westzijde. De kinderen kunnen zich als paashaasje laten schminken bij een grimeur.

20
feb
2015

Men is aangevangen met de grond-werkzaamheden ten behoeve van de bouw van het door D-Winkels aangekochte appartementencomplex de Poortwachter in Haarlem. De verhuur van de appartementen zal via Hoekstra en Van Eck gaan verlopen.

 

29
jan
2015

Op vrijdag 13 februari (20:15), zaterdag 14 februari (20:15) en zondag 15 februari (15:00) zal Martine Zeeman Theaterprodukties gebruik maken van de ruimte gelegen aan de Heilige Geestweg te Noordwijk. Gedurende deze avonden zal de voorstelling ‘Verborgen Gezichten’ te zien zijn. Lees meer…

08
jan
2015

Eind  2014 hebben D-Winkels en Ontwikkelingscombinatie 023,  de verkoop afgerond van het appartementencomplex “De Poortwachter” in Haarlem. Het complex, dat in eigendom wordt genomen door Lees meer…

17
dec
2014

Ook dit jaar is het D-Winkels gelukt haar winkelcentra in kerstsferen te krijgen. De winkelcentra aan de Visserijkade in Katwijk, de Symfonie in Nieuw-Vennep, het Hof van Noortwijck in Noordwijk, het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp en winkelcentrum de Bussel in Goes zijn weer voorzien van gezellige kerstversieringen wat het voor de consument nog prettiger winkelen maakt.