Welkom bij D-Winkels


In een snel ontwikkelend land als Nederland zijn nieuwe winkelcentra niet meer weg te denken. D-Winkels (her)ontwikkelt zowel nieuwe als bestaande centra in het hele land, met alles wat daarbij hoort: passages, parkeergarages en woningen. Op deze site treft u een actueel overzicht van al onze projecten. Daarnaast hebben wij regelmatig winkel-, kantoor- en woonpanden te huur. Ook zijn wij altijd op zoek naar uitbereiding in de vorm van nieuwe panden of complete winkelcentra. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij dat graag!

11
aug
2014

NOORDWIJK – Op zaterdag 30 augustus wordt het centrum van Noordwijk Binnen omgetoverd tot het Alles Kids centrum. Onder genot van een zonnetje en gezellige muziek kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders zich vermaken in en om het centrum.  Naast de traditionele vrijmarkt, die dit jaar op het Kloosterplein plaatsvindt, komt er in de Kerkstraat een heuse stormbaan,  is er een ballonnenclown en kun je eigen glaasje limonade tappen uit een Ranjakoe en nog veel meer. Lees meer…

10
jul
2014

Het winkelcentrum Diemerplein in Diemen wordt momenteel intern verbouwd. Het huidige D-reizen filiaal in dit genoemde winkelcentrum zal worden verhuisd naar een compleet nieuwe winkelunit, gelegen tegenover de Bruna vestiging. Op vrijdagochtend 11 juli zal D-reizen haar deuren op de nieuwe locatie openen.

03
jun
2014

D-Winkels heeft voor de voormalig Nassaubioscoop-locatie aan de Lijnbaansgracht in de Amsterdamse Jordaan een omgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van twee appartementen en een bedrijfsruimte.

27
mei
2014

D-Winkels en de gemeente Katwijk hebben een intentieovereenkomst afgesloten om de komende jaren de mogelijkheden te bekijken voor een herontwikkeling aan de Visserijkade. D-Winkels zal zich de komende tijd hier nadrukkelijk mee bezig gaan houden.

19
mei
2014

Zoals u wellicht zult weten verhuurd D-Winkels ook woningen in de particuliere sector. Momenteel zijn er nog een aantal woningen te huur:

In Hillegom aan het Henri Dunantplein staat nog één woning te huur. Hoofddorp aan het Burgemeester van Stamplein zijn nog vier woningen te huur. Geïnteresseerd in één van deze woningen? Neem voor meer informatie contact op met Van Groenigen Makelaardij via telefoonnummer: 023-5612341. Lees meer…