Welkom bij D-Winkels


In een snel ontwikkelend land als Nederland zijn nieuwe winkelcentra niet meer weg te denken. D-Winkels (her)ontwikkelt zowel nieuwe als bestaande centra in het hele land, met alles wat daarbij hoort: passages, parkeergarages en woningen. Op deze site treft u een actueel overzicht van al onze projecten. Daarnaast hebben wij regelmatig winkel-, kantoor- en woonpanden te huur. Ook zijn wij altijd op zoek naar uitbereiding in de vorm van nieuwe panden of complete winkelcentra. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij dat graag!

22
mei
2015

Op Zandvoort is het terrein voor de entree van de winkels vernieuwd. De oude betegelde wandjes als afscheiding en zitjes hebben plaats gemaakt voor een royaal en overzichtelijk plein. Hierdoor is de toegankelijkheid van de winkels aanzienlijk vergroot, en is er meer ruimte ontstaan voor fietsenrekken. Kortom, een aanpassing volledig in het teken van het verhogen van de klantvriendelijkheid.

07
mei
2015

De oplevering heeft plaatsgevonden met Bloem en Tuin voor een winkelruimte in winkelcentrum Westzijde te Zaandam. Bloem en Tuin zal gevestigd worden in de ruimte van voorheen Henk ten Hoor.

29
apr
2015

 Op 17 april is D-Winkels een pilot begonnen met de bewoners van de huurappartementen in Noordwijk voor het melden van storingen in Topdesk. Normaal gesproken werden de Lees meer…

21
apr
2015

In winkelcentrum De Symfonie is per april een winkelruimte verhuurd voor drie maanden aan Hoveniersbedrijf Balkenende. Zij hebben de winkel in Nieuw-Vennep geopend onder de naam: Kunstgrasgigant. Kunstgrasgigant in Nieuw-Vennep is geopend van donderdag t/m zaterdag.

13
apr
2015

De bouw van het nieuwe project De Entree vordert gestaag. De meeste heipalen zijn geslagen. Hierna kan gestart worden met de fundering van de appartementen. Lees meer…